Life After COVID

Nu verkrijgbaar, een speciale Mind Me Editie: Live After COVID! Lees hieronder meer over deze speciale editie, bekijk enkele voorbeelden en kom erachter hoe je deze versie kunt bestellen!


De gevolgen van COVID-19 zijn zichtbaar in onze samenleving. Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat jongeren zich eenzamer voelen dan voor de coronacrisis en dat de mentale druk hoog is onder jongeren. Scholen erkennen dit gelukkig ook en vanuit de overheid wordt een oproep gedaan om aandacht te besteden aan het welbevinden van de leerlingen.

 

In de Mind Me Methode maken jongeren kennis met journaling. Journaling kan ook vrij worden vertaald als "van je af schrijven". Het is een bewezen middel dat een positief effect heeft op de mentale en zelfs lichamelijke gezondheid van jongeren. Met slechts een paar minuten schrijven kun je het stressniveau verlagen en beter omgaan met negatieve gedachten.

 

Juist nu is jongeren helpen op sociaal-emotioneel vlak cruciaal! Daarom is er nu de Mind Me Methode: Life After COVID!

 

Bestel nu en help uw leerlingen ook beter deze periode door te komen of af te sluiten!


Voorbeeldblad Covid-19 is.....

 

Laat leerlingen in rust en stilte schrijven, anoniem.

Dan er een prop van maken en door de klas gooien. De mentor leest wat verhalen voor en de rest van de groep mag gaan staan als ze zich in het verhaal kunnen vinden en blijven zitten als ze dat niet kunnen.

 

Help de leerlingen met het verwerken en praten over deze bijzondere situatie. Maak er wat gezelligs van :)

  

Heeft u een vraag over onze methode of wilt u een bestelling plaatsen? Vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

 

Bestellen Mind Me Methode: Life After COVID

 

€15,99 incl. BTW per los exemplaar.

 

€9,99 incl. BTW per stuk bij verkoop van 50 of meer exemplaren.

 

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.